Invitatie la bursa locurilor de munca

Partenerii proiectului: PRECON SRL si Asociatia EUROCLASSTRAINING invita toti absolventii cursurilor de calificare din cadrul proiectului „Meseria – bratara de aur” sa participe la Bursa Generala a Locurilor de Munca 2016.

Bursa generala a locurilor de munca va avea loc incepand cu ora 9.00 si se va desfasura in urmatoarea locatie:Ploiesti – Sala evenimente BEST Hotel, Bdul. Republicii, nr.154 (Cartier Albert)

Aceasta actiune reprezinta o oportunitate pentru toti solicitantii de locuri de munca interesati de a cunoaste mai bine piata muncii, ofertele de locuri de munca, pentru a putea astfel sa aleaga un loc de munca, conform pregatirii lor profesionale sau, in ultima instanta sa se (re)orienteze profesional spre ocupatii cu mai mari posibilitati de angajare pe termen mediu si lung”, spune directorul AJOFM Prahova, Cristina Stoichici.

Rugam toate persoanele interesate care au urmat cursurile din cadrul proiectului „Meseria – bratara de aur”sa ne contacteze de urgenta in situatia in care nu au posibilitati de transport la locatia bursei locurilor de munca, PRECON SRL urmand a identifica de la caz la caz sprijinul necesar.

Scrieți un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *